Menu

2007-08

Velkommen til årgang 2007 og 2008 siden i Kalundborg GB.

 

I vinterperioden 2019/2020 spiller vi både udendørs 2 gange om ugen samt indendørs lørdag formiddag.

 

Udendørs: Tirsdag og Torsdag 16.30 - 17.30, hvor torsdag kun er konditionstræning.

Indendørs: Der har vi niveau inddelt holdene, vi træner derfor lørdag fra 11.00 - 12.00 samt 12.00 - 13.00 oppe i Ulshøjhallen i Kalundborg

 

Vi spiller til dagligt med:

  • U13.1, 8-mands i SBU. Vinterbold Række 1
  • U13.2, 8-mands i DGI. Winterleague Række 3

 

På træner siden kan vi tilbyde 2 trænere med UEFA C-licens. Ydermere der er igang med en UEFA B-licens.

Har i efteråret 2016 bestået B1 som er første del i en B licens.

 

Vi kan derfor tilbyde spillerne kvalitets øvelser som formår at give den rigtige indlærling til børn i det vi kalder "Guldalderen" (9-12 år) inden for fodbold. Vi lægger stor vægt på at vores spil skal være boldbesiddende, og vi skal altså være villig til at løbe mere end vores modstandere.

Vi har trænet holdet i lidt over 5 år og går meget op i at træning skal være sjov, men seriøst og forsøger løbende at bygge på den enkelte spiller.

 

Nyligt er Jeppe Kruhøffer tilkommet som assistent træner til at hjælpe med træningerne når vi er blevet så mange er det en nødvendighed for at sikre at vi kan udvikle alle spillere på den helt rigtige måde.

 

Hilsen Jeppe, Martin og Jakob

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.
Ekstern forklaring