Menu

Praktisk info til mor og far

Til mor og far

Fodboldskolen er fra mandag til fredag i uge 27.

Vi starter hver morgen kl. 09.00 og slutter igen kl. 15.00.
Torsdag vil der være et heldags arrangement for børn ødt 2008 eller før, hvis dette er tilkøbt ved bestilling. det varer til kl. 21.00 hvor børnene hentes i klubhuset ved KGB.

Hjælpetrænerne og alle andre frivillige hjælpere er med til at sikre, at alle børn får en kanon oplevelse med hjem, der gør at de vil snakke om dette i lang tid fremover.

 
Frokost
Børnene kan købe mad til alle 5 dage se mere her: Fodboldskolemenu
Er der dage hvor jeres barn ikke kan lide den mad der er i på menuen, råder vi jer til at have en madpakke med disse dage.
 
Påklædning
  • Fodboldtøj (Udleveres mandag på skolen)
  • Benskinner
  • Fodboldsokker
  • Fodboldstøvler
  • Håndklæde m.v. til bad
  • Skiftetøj – i tilfælde af regn
  • Solcreme (Påfør hjemmefra og giv cremen med i tasken hvis der skal lidt på i løbet af dagen)
  • Madpakke til frokost (frokost kan købes)
  • Evt. ekstra gummisko til ømme fødder
  • Vabel plaster. (skolen har til førstehjælp, en kasse til pludselig opståede skader)
 
Glemt tøj
Har man glemt tøj i løbet af ugen, vil der under fodboldskolen blive samlet ting ind efter hver dag. Disse vil blive lagt i cafeteriet.
Når fodboldskolen er ovre, bliver resterende glemte sager lagt i "Glemt tøj" kassen i Cafeteriet
Gruppesammensætning
Deltagerne inddeles i grupper med maksimum 16 piger/drenge i hver. Det foregår efter alder og vi gør vores bedste for at tilpasse ift. deres fodboldmæssige evner for de børn vi kender.
Trænerne sørger for at undervisningen foregår på en sjov og udviklende måde med børnenes fysiske, psykiske og sociale udvikling i centrum.
 
Fodboldskolen er stedet hvor børnene møder nye venner, og du behøver derfor ikke være bekymret for at dit barn ikke vil trives i en ”ny” gruppe. Vores erfaring viser, at børnene meget hurtigt falder til. Skole- eller trænerlederen vil derfor kun i særlige tilfælde foretage rokader og i så fald først efter mandagen. Man kan ikke regne med at komme i gruppe med dem man tilmelder sig sammen med.
Men er der særlige ønsker er man meget velkommen til at kontakte skolelederen, så vil vi se om ikke det kan efterkommes.
 
Pauseaktiviteter
Pauser er nødvendige - især på en varm sommerdag. Så imellem ugens mange lektioner i teknisk træning er der bevidst lavet pauser,
hvor grupperne kan slappe af, fylde drikkedunke op igen eller måske selvtræne lidt.
 
I tilfælde af heldagsregn vil vi vurdere om vi kan trække træningerne ind i de omkringliggende haller (hvis ledige) alternativt kan trænerne vælge at vise børnene fodboldvideoer til inspiration.
 
Pædofili
Vi og DGI prioriterer børns sikkerhed mod pædofili meget højt.
Vi tjekker konsekvent alle vores trænere og assistenter i Det Centrale Kriminalregister via Børneattester at der ikke er nogle forhold der gør at de ikke må arbejde med børn.
 
 
Transport
Du har selv ansvaret for, at dit barn bliver transporteret til og fra afviklingsstedet.
Facebook
Vi henviser igen i år til vores facebook, hvor vil komme løbende information samt billeder fra ugen.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JERES BØRN TIL EN INSPIRERENDE GANG FODBOLD.
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.
Ekstern forklaring