Menu

Fodbold Skole 2019

Kalundborg GB afholder igen i år fodboldskole, denne gang har vi allieret os med DGI, som giver os en masse fordele i forhold til de sidste 2 år.

Vi vil blandt andet om torsdagen afholde et heldags arrangement for børn fra årgang 2008 og ældre.

 

Martin Johansen er igen i år skoleleder, og vil bruge meget af tiden på at få det hele til at fungere optimalt. En af hans vigtigste opgaver, er alt hele ugen hænger sammen ift. alle aktiviteter og gøremål, derudover er han med på banerne og støtter op omkring gruppernes træning.

Jakob Madsen er ligeledes i år tilbage i rollen som Trænerleder, og vil sammen med de øvrige trænere stå for træningen af de unge drenge og piger.

 

DGI leverer et helt frisk og opdateret træningsprogram, der er udviklet af 2 fuldtids professionelle børnetrænere. dette program er alders inddelt, således at børnene får aldersrelateret øvelelser.

 

De unge drenge og piger får frugt 1 gang og saftevand 3 gange om dagen, pauser der tit er tiltrængt for de trætte ben.

Der vil igen i år være mulighed for frokostordning, således at børnene får et sundt og nærende alternativ til den ellers trivielle madpakke ;)

  

Facebook gruppe

(Tilmeld jer gruppen og få de seneste opdateringer omkring forberedelser til fodboldskolen og her vil ske en masse under selve fodboldskolen)

 

 

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.
Ekstern forklaring