Menu

Fodbold Skole 2017

Fodboldskolen 2017 er nu afholdt, og var en kæmpe succes med 77 deltagende børn.

der var besøg af tv kalundborg samt NordvestNyt.. artikler kan læses her.  http://tv-kalundborg.dk/Fede-fodbold-dagehttp://sn.dk/Kalundborg/Billedserie-Huttelihutskolen-kom-til-Kalundborg/artikel/666539

Samt man kan finde en artikel under nyheder, her på siden.

 

Selve fodboldskolen havde oprettet en facebook side, hvor der dagligt blev lagt billeder op. man kan søgre om medlemskab til siden, hvis man har lyst

https://www.facebook.com/groups/690117421178472/?fref=ts

Nedenunder er selve oplægget fra KGB og DBU til fodboldskolen.

Kalundborg GB afholder i år DBU´s Fodboldskole i uge 26 for både drenge og piger. Temaet i år er ”EM92”, og deltagerne kan prøve kræfter med rigtige træningsøvelser fra den legendariske EM-slutrunde i 1992 i forbindelse med 25-års jubilæet for Danmarks største sportspræstation gennem tiden.

 

Har du styr på dine sommerferieplaner? Ellers er der gode muligheder til dig i din lokale klub.

I uge 26 afholder Kalundborg GB DBU’s Fodboldskole for drenge og piger født i årgang 2002 - 2009.

Fodboldskolen byder på fem dages fodboldtræning mandag til fredag klokken 9-15, hvor deltagerne blandt andet bliver trænet i et særligt EM92-skills træningsprogram, som er udviklet af DBU’s Landstrænergruppe og som tager udgangspunkt i EM-slutrunden, hvor Danmark jo som bekendt løb med guldet til sidst efter nogle dramatiske præstationer.

Hele ugen bliver med fokus på udvikling, fællesskab og naturligvis masser af fodbold.

Alle deltagere får en uges fodboldtræning, tøjsæt fra hummel, drikkedunk, diplom, en unikt designet SELECT fodbold og en limited edition støvlepose.

Læs mere om fodboldskolen og billetsalget på www.dbu.dk/fodboldskole

Bestil billetter her

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.
Ekstern forklaring